Monday, 15 October 2012

menghitung hari

okay.. 21/10/2012 aku akan fly ke sarawak..no feeling. macam2 dalam kepala otak aku ni.. memang takdir hidup aku untuk berdikari sejauh yg mungkin..its okaylah kan.. thinks positive.. even penuh dgn cabaran..aku tau aku ada Allah yg sentiasa teman aku.. insyaallah..semuanya akan baik2 sahaja.. persetankan segala buruk sangka.. yg penting aku kena beri tumpuan utk kerja aku then barulah usaha utk tukar ke semenanjung pulak.. tapi memang ambik masa.. relaks je k.. even sedih hati nak tinggalkan mak abah family..aku kena kuatkan semangat jugak... aku tau aku kuat.. hmm.. kau boleh lap airmata kau and lets the bad things go away..







p/s: apa yg baik bagi aku.. Allah ketahui..:)
love.live.laugh

3 comments:

sophie sayed said...

Mg btol. . ALLAH je yg tau ape yg tbaek tok ko. . Buruk ke baik ke,sume ade sebab. . Jgn menyesal dgn ape yg Allah beri okay sayang. . .

<--paie--> said...

i love u opie,,

M.r.B.zaCk said...

gogogo....