Monday, 5 December 2011

ombak rindu yg memuaskan jiwe aku..

Hari sabtu hari tu pas aku balik keje..aku hang out ngn sdare aku,ewan ngn kwn die roro si budak comel... kitorang dah plan awal2 dah nk tgk ombak rindu..aku mmg excited giler..even sabtu tu aku keje tp demi ombak rindu aku dah tak heran lgsg penat aku..haha...enjoy giler kuar ngn diorg berdua ni..mule2 kami pegi beli tiket wayang ombak rindu kol 0730 ptg..sementara tggu pkul 0730 ptg tu kitorang pegi mam pizza hut..yeah..haha...borak2,,gelak2,,best sgt..kol 0730 masuk panggung n then menikmati ombak rindu penuh excited..aku rase aku takkan jemu tgk citer ni even 1000 kali...hhaha...best n sedih..mmg aku nangis la kan.. ayat yg paling aku suke skali 'ABG RINDU IZZAH,RINDU SGT2'...omg...cair..cair..
balik dari tgk muvie pegi karok sejam kat danga bay...enjoy...terbaek...pape pun kami enjoy..=)







p/s: Redha itu ikhlas,Pasrah itu menyerah=)

love.live.laugh

1 comment:

Roro said...

Suke suke suke ~!
:D
rindu kaka paie tomei !
Muah muah ! <3 :D