Friday, 23 December 2011

home sweet home lahh

assalamualaikum...wahh..seronok habis aku skang ni...maklumlah dah kat umah kan..even aku penat sikit sebab bertolak dari kol 0730 pagi n then sampai umah aku dlm pkul 4 ptg..fuhh,,letih..kat terminal boleh tahan la ramai org nye..nk cuti krismas kan.. cuace pun ptg tadi ujan la jgk,,tapi kejap aje..bile sampai rumah aje..mak dah tggu depan pintu..hehe..anak buah aku yg dua org ni si afoq ngn kimy terus nak salam aku..haha.. cepat salam mashuu..hehe.. rindunye lah aku... aku bersyukur sebab selama sampai n dapat jgk aku jmpe kakak aku,mak,abah n semua lah..haha.. even cuti semiggu aku akan manfaatkan ye,,well..bile aku dah kat umah ni mmg best la kan kehidupan aku..sebab aku kat jb kan kena survive hidup ni sikit...belajar berdikari okay tanpa mak abah..so far aku okay n pandai jgk la aku berdikari..padahal kdg2 nangis jgk tepi katil...so..now aku menikmati semua perkara berikut..haha:
  • makan masakan2 mak aku yg paling meletop dan hot
  • bergosip bersama kakak aku
  • bermnje ngn anak2 buah aku..aku kan mashuu yg hot..haha..
  • online tanpa had gune wifi umah aku yg laju ni..haha..hasimWIFI mmg best..kt jb takdek..
  • berjimba ngn kwn2 aku yg ade balik jgk..karok bley?haha
  • tido dgn aman dan sejuk di dlm bilik aku ni
  • boleh bgn lewat..
  • tgk tv tanpe halangan dan sekatan..mcm2 ade..
  • boleh pau mak,kakak,abg..haha..abah?tak,,adik takut nak pau abah..haha..
so..aku nk menikmatinye okay,,gud day n gud nite..haha
p/s : gigi aku sakit sgt..suffer..mak nk support sikit jmpe dokter gigi..haha..dokter razak...bye..




love.live.laugh

4 comments:

siotjekauni said...

untung leee.....

<--paie--> said...

untung yer

a little less conversation said...

waaa..jeles sbb x dpt blk umh..masih sangkut di pasir gudang..adeh, ble la keje nk abis ni..hahaha

<--paie--> said...

pdn muke..heeeee